Klaus Iohannis, prima reactie in cazul romanilor morti la Paris: Sufletele noastre sunt in doliu

In: Stirile zilei

In tragedia de azi-noapte din Paris si-au pierdut viata doi cetateni romani. Din nou, sufletele noastre sunt in doliu si va cer tuturor sa ramanem uniti si solidari. Familiilor indoliate le transmit toata compasiunea mea, a transmis Klaus Iohannis pe Facebook.

Bilantul atentatelor din Paris indica cel putin 120 de morti si peste 200 de raniti. Atacurile sangeroase au fost revendicate de Statul Islamic.


Loading...

„Cu profunda tristete am aflat despre seria de atentate care au avut loc in seara de 13 noiembrie a.c. la Paris si care au provocat numeroase victime. Doresc sa va adresez, in numele meu si al Romaniei, toate condoleantele mele si v-as fi recunoscator sa le transmiteti familiilor indoliate. Romania condamna energic aceste acte de lasitate vrednice de dispret. In aceste momente dificile pentru poporul francez, Romania este alaturi de dumneavoastra, mai mult ca niciodata, hotarata sa intareasca cooperarea cu tara dumneavoastra pentru a lupta contra flagelului terorismului”, se arata in textul mesajului adresat de presedintele roman omologului francez.

By: Ovidiu Cercel Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close