Leacul chinezesc pentru leucemie! Pacientii si-au revenit in mod surprinzator!

In: Sanatate

O planta chinezeasca a ajutat mai multi pacienti cu leucemie sa intre in remisie. Mai multi bolnavi grav de leucemie care au primit homoharingtonina, un medicament facut din frunze de arbore de Cephalotaxus, un arbust chinezesc, si-au revenit in mod surprinzator. Alti pacienti, care au fost tratati cu medicamente obisnuite, nu au putut fi salvati.

Toti sufereau de aceeasi boala, leucemie mieloida acuta, o forma agresiva de cancer al sangelui.

Citeste si   Atentie! Fructele consumate des de romani pot provoca mai multe tipuri de cancer!

Douazeci dintre cei 24 de pacienti, tratati cu homoharingtonina, plus un medicament conventional care sa potenteze efectul primului, au intrat in remisie, adica orice semn de cancer a disparut.

O femeie de 76 a ramas in remisie pentru mai mult de un an, chiar daca i s-a administrat medicamentul din plante doar cinci luni.

Citeste si   Leacul unui medic rus pentru revitalizarea si intarirea organismului face minuni!

”Tratamentul a aratat rezultate promitatoare in cazul pacientilor varstnici in cazul carora alte tratamente au esuat,” a explicat unul dintre editorii revistei Science Translational Medicine, conform doctorulzilei.

Medicamentul este facut din frunze si uneori scoarta de Cephalotaxus harringtoni, un arbust exotic originar din nordul Japoniei, China si Coreea.

Arbustul face parte din familia Taxaceae si ajunge la inaltimea de 4-8 metri. Medicamentul facut din acest arbust impiedica tumorile canceroase sa produca proteinele de care au nevoie sa creasca si sa se raspandeasca.

Citeste si   Elixirul tineretii exista! Vezi cum a castigat o americanca 20 de ani de viata

Cercetatorii de la Universitatea din Hong Kong au spus ca homoharingtonina e folosita in Cina pentru tratarea leucemiei mieloide de zeci de ani.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close