Leacul din coji de oua care vindeca ulcerul, gastrita si tiroida!

In: Sanatate

Cojile de oua pe care le aruncam fara ezitare sunt o sursa foarte buna de minerale pretioase pentru organism. Coaja de ou contine in proportie de 90% calciu intr-o forma foarte usor asimilabila.

Aportul adecvat de calciu previne instalarea simptomelor caracteristice deficientelor, respectiv aparitia osteoporozei. In plus, calciul stimuleaza productia de celule noi in maduva, celule care regleaza tensiunea arteriala marita si problemele de colesterol.

Multi nutritionisti de renume recomanda folosirea cojilor de oua pentru suplimentarea dozei zilnice de calciu. Doza zilnica recomandata este de 1,5 – 3 grame de coji de oua macinate consumate cu un pahar de apa. Pe langa calciu, cojile de oua mai contin si fier, zinc, mangan, fluor, crom, molibden si fosfor.

Citeste si   Sute de posturi din sistemul sanitar deblocate de Guvern. Află unde se fac angajari!

Iata cum folosesti cojile de la oua pentru a trata anumite conditii de sanatate!

Glanda tiroida

Spala bine 8 coji de oua si zdrobeste-le bine. Stoarce sucul a 2 lamai, dupa care amesteca cojile de oua maruntite cu zeama de lamaie si tine preparatul la frigider cateva zile. Cand cojile se inmoaie, strecoara si colecteaza zeama intr-un recipient din sticla, apoi adauga la ea 200 de grame de miere. Mai tine amestecul la frigider inca 7 zile, dupa care incepe sa iei zilnic cate o lingurita de 2-4 ori pe zi dupa mese.

Citeste si   METODA CONSACRATA prin care DAN VOICULESCU a spalat bani! Vezi MOTIVAREA deciziei de condamnare!

Curatarea sangelui si intarirea organismului

Spala bine 5 coji de oua, zdrobeste-le, macina-le intr-un mojar si pune-le in 3 litri de apa. Tine amestecul la frigider timp de 7 zile. Dupa aceasta perioada de timp, incepe sa bei aceasta apa in locul apei de la robinet. Poti aroma apa cu putina zeama de lamaie. Bea doua sau trei pahare din aceasta apa in fiecare zi.

Citeste si   Cinci adevaruri despre faina alba care te vor pune pe ganduri! Este un insecticid natural!

Gastrita si ulcer

Spala bine 2 de coji de oua si zdrobeste-le cat mai marunt. Toarna peste ele 2 linguri de zeama de lamaie si pune-le la macerat. Dupa ce cojile se inmoaie suficient, toarna peste amestec 1 litru de zeama de varza. Consuma o jumatate de cana din acest remediu de 2 ori pe zi, dimineata pe stomacul gol si seara inainte de culcare.

Sursa: Secretele













MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , , , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close