Leacul natural din sucurile de radacini! Incearca-l si tu acasa!

In: Sanatate, Stirile zilei
.

Leacul miraculos al anotimpului il gasim in orice piata sau supermarket si il putem face intr-un mod foarte simplu daca avem un robot de bucatarie. Sucul de radacini este o sursa bogata de sanatate pe care nu trebuie sa o ratam.

In urma cu ceva vreme, am cunoscut un caz care m-a tulburat profund: un bolnav de cancer hepatic in faza avansata a izbutit ca dupa un tratament de doar doua luni sa aiba o remisie atat de puternica a tumorii, incat operatia pentru care fusese programat a fost anulata. „Cum a fost posibil?”, am intrebat. Raspunsul a fost clar si convingator. 1. Cura cu su­curi de radacini 2. Extrac­tul de ciuperca tibetana. 3. Gan­direa pozitiva. In ce priveste sucurile de radacini, stiinta moderna confirma de la un an la altul faptul ca ele, cu con­ditia sa fie proaspat extrase, contin substante antitumorale si stimulente imunitare foarte puternice. Tot mai multi oa­meni isi rezolva probleme de sanatate grave cu ajutorul aces­tor legume crescute prin agricultura traditionala. Reteta nu este noua. Parintele curei cu sucuri de radacinoase este un medic austriac, Rudolf Breuss, care a trait nu mai putin de 101 ani (1889-1990) si care a revolu­tionat, pur si simplu, medicina, prin puterea exemplului sau si al pacientilor sai.


Trei legume invincibile: morcovul, sfecla si telina

Rudolf Breuss era un om cu inima buna si, vrand sa ajute cat mai multi oameni, nu si-a tinut secrete tratamentele, facand populara baza dietei sale, care era constituita dintr-o combinatie de sucuri de mor­cov, sfecla rosie si telina. Reteta sanatatii este, une­ori, incredibil de simpla: 100 ml suc de sfecla rosie, 50 ml suc de radacina de telina si 300 ml suc de mor­cov. Poate parea greu de crezut, dar aceasta combi­natie, la care se adauga uneori si sucul de cartof si de ridiche, a tratat cu succes nu mai putin de 45.000 de cazuri de cancer si alte afectiuni cronice.

Prepararea sucurilor

De regula, sucurile se obtin cu ajutorul storcato­rului electric centrifugal, din legume proaspete, bine spalate, dar necuratate de coaja, care este partea cea mai bogata in substante nutritive. Coaja va fi doar spalata foarte bine cu o perie si vor fi indepartate cu aju­torul cutitului eventualele parti stricate. Dupa stoar­cerea legumelor, sucul se consuma imediat sau, daca nu este posibil acest lucru, se pastreaza la rece, in recipiente bine inchise, dar nu mai mult de sase ore. Sucurile limpezi, obtinute prin centrifugare, consti­tuie cea mai eficienta forma de administrare a legu­melor radacinoase, deoarece vitaminele, enzime­le, mineralele si pigmentii pe care acestea le contin sunt foarte bine si rapid asimilate. ATENTIE! Sucul obti­nut prin simpla mixare a legumelor, neurmata de centrifugare, nu are aceleasi efecte terapeutice, deoa­rece continutul mare de celuloza impiedica o buna asimilare a vitaminelor si a altor nutrienti.

Mod de administrare

De regula, un adult va consuma zilnic 400-1000 ml de suc de legume, o cantitate mai mare nefiind indi­cata, deoarece este dificil de metabolizat de organism. In cazul in care vrem doar sa ne marim imunitatea si sa ne ferim de imbolnaviri in timpul sezonului rece, vom tine o cura cu sucuri vreme de patru saptamani, timp in care vom bea 500 ml pe zi. In schimb, daca suferim de boli cronicizate grave, cum ar fi cancerul, leucemia, reumatismul degenerativ, co­la­genozele etc., curele vor dura 6 sapta­mani, urmate de alte doua saptamani de pauza, dupa care se vor relua. Pe timpul curei, se evita consumul carnii, zaha­rului si fainii albe, dar si al aditivilor sin­tetici. Hrana va fi bazata pe legume si fructe proaspete, gatite fara foc, com­pletata de cereale, seminte oleaginoase.

 

 

Citeste despre LEACUL MIRACULOS pe PAGINA URMATOARE!

.













By: Elena Tudor Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close