Lectie de viata! Ce a facut zilnic un cersetor pentru un necunoscut depaseste orice imaginatie! Video

In: Life

Cersetorii si oamenii fara adapost sunt adesea respinsi de semeni, dar uneori se dovedesc a avea o calitate umana mult peste cei care se considera superiori lor.

Un spot publicitar vine sa traga un semnal de alarma asupra modului in care aparentele ne pot afecta capacitatea de a discerne intre bine si rau. In videoclipul de mai jos este prezentata povestea unui barbat fara adapost care, in ciuda faptului ca este tratat cu dispret de proprietarul unui magazin, revine zilnic in locul cu pricina. Motivul pentru care decide sa faca acest lucru este greu de inteles de catre proprietarul dispus sa faca orice din dorinta de a scapa de aceasta prezenta nedorita, noteaza protv.

Citeste si   LECTIE DE VIATA: Afla MOTIVUL pentru care aceasta CATELUSA merge cate doi kilometri zilnic! VIDEO

Totul se schimba insa in ziua in care cersetorul nu mai apare in fata magazinului. Curios sa afle ce s-a intamplat, proprietarul cauta raspunsul in imaginile surprinse de camere de supraveghere. Adevarul se dovedeste a fi tulburator. Urmareste mai jos finalul unei povesti care te va lasa fara cuvinte.

 

Citeste si   Lectie de viata de la un parinte cu har! "Ne imbolnavim pentru ca ne stresam prea mult si uitam sa fim fericiti! Datul cu parerea a devenit a doua fire a omului mic!"

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close