Lectie de viata! Un bunic din Romania a absolvit o scoala de analist programator la 81 de ani: „Nu puteam sa-mi las mintea sa rugineasca”

In: Dezvoltare Personala

„Nu puteam sa-mi las mintea sa rugineasca”, spune cu mandrie un bunic de 81 de ani din Alba, care a reusit sa termine cu nota mare o scoala postliceala de analist programator.

Proaspatul absolvent are acum cont pe Facebook unde discuta cu prietenii si stapaneste tastele mai ceva ca un adolescent.


Vasile Dragan: „Sa intru pe adresa de mail si deja am o gramada de mailuri. Va dati seama ce am primit ca astazi nu am deschis deloc. Le raspund la toti, deja am aici 56 necitite.”

Citeste si   Lectie de viata! Profesorul a cerut studentilor sa noteze numele persoanelor pe care le urasc! Morala iti va schimba viziunea de viata!

Pana la pensie, Vasile Dragan a fost inginer in Valea Jiului. Acum cativa ani, si-a dorit sa invete informatica. Mai intai a urmat un curs la Cugir, dupa care s-a inscris la scoala postliceala, arata un reportaj al stirilorprotv.

Vasile Dragan: „Nu puteam sa stau si sa las mintea sa ruginesca, eram intr-o zi la piata si auzeam doua femei ce stateu de vorba si una zice: ” Mai, reteta asta o gasesti si pe calculator, pe internet ” si atunci m-am gandit eu chiar asa sunt si nu pot sa invata si eu un pic de calculator.”

Citeste si   Iarna prelungeste vacanta elevilor! Scolile si gradinitele din Bucuresti si 16 judete sunt inchise

Bunicul It-ist a fost foarte constiincios si nu a lipsit de la cursuri, iar caietele de notite arata impecabil. Cand l-au vazut prima data in clasa, colegii au crezut ca este un profesor nicidecum un elev.

Ruxandra Chesches, colega: “E bine ca domnul nu se lasa, ar trebui toata lumea sa ia un exemplu de la el; nu m-am gandit ca e coleg cu noi am fost surprinsa.”

Dumitru Mateescu, director Colegiul Tehnic din Turda: “Cand am vazut ca intra la examen, m-am gandit ca este o farsa. Era mandru ca a reusit sa invete sa foloseasca calculatorul la varsta de 80 de ani, este ceva care nu vezi oriunde.”

Citeste si   Cele mai des intalnite regrete pe care le au oamenii la sfarsitul vietii!

Proaspatul absolvent al scolii posliceale are si cateva sfaturi pentru cei tineri .

Vasile Dragan: “Le-as da sfatul sa studieze, sa invete, sa isi aleaga o meserie sa o duca cu dragoste mai departe toata viata.”

Dupa ce si-a luat diploma de analist-programator, Vasile Dragan s-a apucat sa scrie si o carte.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close