Liste comune USL: Oprescu, Chiliman si Vanghelie au sustinere in Bucuresti iar Marius Stan candideaza la Galati!

In: Politic, Stirile zilei

Uniunea Social Liberala a definitivat astazi, 19 martie, lista candidaturilor comune la alegerile locale care vor avea loc in data de 10 iunie 2012, anunta finantistii.ro.

Pentru Capitala USL nu a reusit sa stabileasca cine sunt candidatii la Sectoarele 2,3,4 si 6, unde ar trebui sa-i infrunte pe primarii in functie Neculai Ontanu (Sector 2 UNPR), Liviu Negoita (Sector 3 PDL), Cristian Piedone Popescu (Sector 4 UNPR) si Cristian Poteras ( Sector 6 PDL).


La Primaria Generala independentul Sorin Oprescu are sustinerea USL, in vreme ce un avans considerabil in sondaje il au Andrei Chiliman (Sector 1 PNL) si Marian Vanghelie (Sector 5 PSD).

Surpriza este la Galati unde va candida presedintelui clublui de fotbal Otelul Galati, Marius Stan din partea liberalilor pentru functia de primar, in vreme ce la Constanta nu este nici o surpriza ca Radu Mazare este favorit la un nou mandat.

Loading...

Vezi lista completa a candidatilor comuni USL!

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , , , ,
2 thoughts on “Liste comune USL: Oprescu, Chiliman si Vanghelie au sustinere in Bucuresti iar Marius Stan candideaza la Galati!

Pentru sectorul 6 cred ca cel mai potrivit este primarul in functie. Sunt locuitoare a acestui sector si am avut probleme cu strada pe care locuiesc pe care le-am semnalat primariei si au fost rezolvate, desi cu putina intarziere. Sunt multumita.

Ma bucur ca candideaza domnul Poteras din nou. Va beneficia de sustinerea mea la vot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close