Liviu Dragnea, demascat de un fost consilier guvernamental! „S-a intors din Maldive cu povesti pescaresti de ingheata Oceanul Indian!”

In: Politic

Liviu Dragnea s-a intors din vacanta de Paste nu doar nervos, si plin de… povesti pescaresti. Fostul consilier al lui Dacian Ciolos, Ionel Danca, remarca pe pagina de Facebook una dintre minciunile spuse de Dragnea joi seara la Antena 3.

Seful PSD a anuntat o crestere mai mult decat spectaculoasa a fondurilor europene primite de la UE, cu aproape 900%.

Citeste si   Dragnea da cartile pe fata! A recunoscut ca programul de guvernare l-a lucrat un inculpat! Autorul a patentat cea mai ingenioasa metoda de a ascunde banii din coruptie!

„Asta va face istorie! Dragnea s-a intors din Maldive cu povesti pescaresti de ingheata Oceanul Indian. Spune ca fondurile primite de la UE au crescut cu aproape 900% fata de primul trimestru din 2016!!! 900%!!! Datele publicate de Finante pentru primele doua luni arata o scadere de 60%!! Cum ar putea acestea sa creasca intr-o singura luna pana la 900%??? Cred ca dl Dragnea a stat cam mult la soare. Si in tara ninge ca-n decembrie…

Citeste si   TRADARE, in Parlament se pregateste NOAPTEA CUTITELOR LUNGI

Later edit: Daca se refera la subventiile din agricultura, e un artificiu pur pescaresc pt ca acestea nu sunt venituri reale la bugetul general consolidat. Ele doar tranziteaza buzunarul statului si pt prima data au fost incluse in bugetul statului pt a face astfel de raportari. Iar daca se face comparatia cu platile din agricultura in 2016, trebuie spus ca la inceputul anului trecut softul pt aceste plati nu era functional si tocmai datorita eforturilor de anul trecut era obligatoriu ca sumele pt fermieri sa ajunga la ei la timp in acest an”, scrie Danca pe pagina sa de Facebook.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close