Liviu Dragnea, repetent in facultate! Fostul profesor l-a dat de gol!

In: Politic

Profesorul universitar Mircea Oprean, fostul sot al lui Zoe Ceausescu, a povestit, la Antena 3, ca i-a fost profesor lui Liviu Dragnea, pe cand acesta studia la Politehnica, dar ca social-democratul a ramas repetent.

Intrebat ce studenti celebri a avut, Oprean l-a laudat pe Miron Mitrea si l-a vorbit de rau pe Liviu Dragnea, care, desi alesese calea mai usoara, tot a ramas repetent.

Citeste si   Catalin Ivan: Daca ar fi sa dam un premiu persoanei care a facut cel mai mult rau imaginii Romaniei, cu siguranta ca acesta ar reveni Monicai Macovei

„La noi atunci erau doua directii, directia asta la care eram eu cu transmisii automate, si alta directie cu service-uri, cu intretinere. N-a venit pe directia mea, ca era mai greu, a mers pe cealalta. Dar si asa a ramas repetent”, si-a amintit profesorul de transmisii pentru automobile.

Badea si Gadea au fost luati prin surprindere de aceste dezvaluiri. „Cum, Dragnea v-a fost elev? Nu exista asa ceva!”, a spus stupefiat Badea. Apoi, cei doi au incercat sa-i gaseasca circumstante atenuante presedintelui Camerei Deputatilor, amintindu-le telespectatorilor de un alt episod controversat din trecutul politicianului.

Citeste si   Lovitura pe care o primeste PDL vine tocmai din AMERICA. PSD-ul se lauda cu asta!

”Poate s-a intamplat cand canta in trupa rock”, a zis Mircea Badea.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close