Liviu Dragnea se razbuna pe studenti! Ce se intampla cu transportul gratuit! PSD a dat, PSD a luat!

In: Stirile zilei

Presedintele PSD Liviu Dragnea se razbuna pe studenti, dupa ce multi dintre acesti au fost prezenti la protestele din Piata Victoriei. In ziua in care a intrat in vigoare ordonanta guvernului PSD-ALDE numarul 2 din 2017 care prevedea ca toti studentii din Romania beneficiaza de transport gratuit, mai multi tineri plecau cu trenul de la Cluj spre Bucuresti pentru a fi alaturi de colegii lor care protestau in Piata Victoriei.

Citeste si   Se joaca la intimidare! Protectia Copilului, sesizata privind prezenta copiilor la proteste!

Una dintre scandari a fost chiar despre faptul ca guvernul nu a reusit sa-i cumpere cu aceasta masura.


Iata ca la doar cateva zile, prevederea din ordonanta numarul 2 care reglementa aceasta promisiune electorala a PSD a fost modificata.

Asadar, potrivit amendamentului, studentii vor calatori gratuit cu trenul dar doar pe distantele dintre localitatea de domiciliu si cea in care se afla unitatea de invatamant frecventata, potrivit unui amendament avizat de Comisia de Buget cu privire la legea de aprobare a OUG care a introdus aceasta facilitate.

Citeste si   Oreste Teodorescu a rabufnit, dupa ce a fost "calcat" de ANAF de cinci ori in patru zile! Astept sa imi ia boii de la bicicleta! Hai la „gara ca a venit vaporul cu ciunga”, sclavilor!

Amendamentul a fost introdus de pesedistul Eugen Teodorovici si de Florin Citu, membru PNL, scrie expresmagazin.

Al doilea amendament extinde beneficiul gratuitatii calatoriilor CFR si asupra elevilor din clasele a IX-a – a XII-a.

Guvernul a aprobat pe 1 februarie o ordonanta de urgenta care prevede ca studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa, in institutiile de invatamant superior acreditate, beneficiaza de gratuitate la transport intern feroviar la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a.

Citeste si   Dragnea si Tariceanu bat la usa lui Putin! "Am informatii ca Melescanu s-a dus la Budapesta pentru stabilirea unei legaturi cu Moscova"

Urmeaza votul in Camera Deputatilor.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close