Localitate din Austria CLONATA centimetru cu centimetru de chinezi! – Cap Limpede

Localitate din Austria CLONATA centimetru cu centimetru de chinezi!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Chinezii si-au pus in cap sa cloneze o localitate in intregime, centimetru cu centimetru, si ce sa vezi, chiar au reusit. Compania China Minmetals Corporation a cheltuit 940 milioane de dolari pentru acest moft de a copia satul Hallstatt din Austria.

La o ora de mers din orasul Huizhou, provincia Guandong, se poate gasi reproducerea la scara 1:1 a pitorescului sat Hallstatt din Austria, sit aflat pe lista UNESCO. Clona poate fi vizitata.

Cand a aflat pentru prima oara de intentia chinezilor, primarul din Hallstatt, Alexandrer Scheutz, si-a exprimat ingrijorarea chiar si pentru o casa clonata. Acum, si-a schimbat parerea dupa ce Hallstatt-ul a inceput sa fie invadat de mii de chinezi pe parcursul unui an intreg, in conditiile in care pana in 2005 nu erau mai multi de 50.

Hallstatt este spectaculos datorita statului sau de gardian al lacului Hallstattersee si al muntilor care il incojoara. Satul este cunoscut si minei de sare, prima din lume exploatata, a pesterilor precum si a peisajelor. Numele sau a fost dat primei epoci a fierului.

Loading...

Sursa: obiectiv.info


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close