LOREDANA va promova noul sau album, “Dragoste”, in cel mai mare turneu din ultimii ani! – Cap Limpede

LOREDANA va promova noul sau album, “Dragoste”, in cel mai mare turneu din ultimii ani!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Loredana va pleca in martie, in cel mai mare turneu national din ultimii ani, in cadrul caruia va promova noul sau album, “Dragoste”.

Celebra cantareata promite show-uri incendiare si in Oradea (16 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Timisoara (17 martie, Sala Capitol a Filarmonicii Banatul), Deva (18 martie, Centrul Cultural Dragan Muntean) si Craiova (19 martie, Casa de Cultura a Studentilor). Alte orase urmeaza sa fie confirmate in curand, informeaza MediPro Music.

Astfel, fanii Loredanei care nu au participat la concertul exceptional din noiembrie, de la Bucuresti, au acum ocazia sa isi vada idolul in orasele lor, in spectacole impresionante, cu invitati pe masura si costume exceptionale.

„Sunt nerabdatoare sa ma intalnesc cu fanii mei din Timisoara, Oradea, Deva si toate celelalte orase pe care le voi vizita. Voi canta piese de pe noul meu album, «Dragoste», dar si de pe toate celelalte albume ale mele de pana acum. Va fi o calatorie magica si o experienta irepetabila pentru toti cei prezenti! Va astept ca si cand…”, a spus cantareata.

Playlistul va contine toate hiturile artistei, printre care si melodii de pe noul album, „Dragoste”, lansat impreuna cu MediaPro Music. Noul material discografic contine18 piese, precum „Ochii din Vis”, „Automatic Love”, „Sexting”, „Shukar”, „Coborata din Rai”, „El Dorado” sau „Smile” si un bonus track. Albumul poate fi gasit in toate magazinele de specialitate din tara.

Loading...

loredana afis

Sursa: mediafax.ro


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close