MALPRAXIS sau tragedie?: Unui bebelus din Rosiorii de Vede i s-a spart craniul la nastere! Citeste explicatiile medicilor!

In: Stirile zilei

Familia unui copil mort la nastere la Spitalul „Caritas” din municipiul Rosiorii de Vede ii acuza pe medici de neglijenta, sustinand ca bebelusului i-a fost fracturata cutia craniana, fiind scos cu forcepsul, in timp ce cadrele medicale afirma ca vina este a mamei, care nu a cooperat cu doctorii.

Alexandru Ghimis, tatal copilului, afirma ca bebelusul a murit la cateva minute de la nastere.

Citeste si   SOCANT! Campanie agresiva pentru un medicament care promoveaza URA fata de bolnavii psihic! Vezi VIDEO

„Era primul nostru copil, era baiat. Era plin de sange, cu craniul aproape distrus. Toata sarcina a decurs normal si nimic nu prevestea nenorocirea din ziua nasterii. Dupa mai bine de opt ore de chin, medicul ginecolog a folosit forcepsul pentru a-l scoate. Grav este faptul ca medicii au incercat sa ascunda adevarul, au incercat sa arunce toata vina asupra sotiei mele, care n-ar fi colaborat in timpul nasterii. Adevarata cauza a mortii bebelusului am aflat-o de la medicii Institutului de Medicina Legala. Cel mic a murit din cauza unei hemoragii puternice la creier. A avut craniul fracturat cu forcepsul”, a declarat tatal bebelusului.

Medicul Alina Stanescu, cea care a asistat nasterea, spune ca tragedia a avut loc din cauza mamei, care nu a cooperat cu personalul medical.

„Femeia a cedat psihic si nu a mai cooperat cu noi. N-a mai putut sa impinga copilul, iar noi aveam de luat o decizie. Prioritar, mereu, oricum ar suna asta, este sa salvam mama, ea este cea pe care trebuie sa o salvam”, a declarat Alina Stanescu.

Parintii bebelusului mort au depus o plangere la Colegiul Medicilor Teleorman.

Citeste si   SOCANT! Campanie agresiva pentru un medicament care promoveaza URA fata de bolnavii psihic! Vezi VIDEO

 

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags:
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close