MEDALIE DE AUR si TREI DE ARGINT pentru ELEVII ROMANI la Olimpiada de Chimie din Vietnam!

In: Social, Stirile zilei

Medalie de aur si trei de argint pentru elevii romani la Olimpiada Internationala de Chimie din Vietnam, informeaza Ministerul Educatiei.

Maria Andreea Filip, eleva in clasa a XII-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti, laureata cu argint la ultimele doua editii si aflata la ultima participare, a reusit sa obtina in acest an medalia de aur.

Citeste si   ROMANIA, pe primul loc in EUROPA la Olimpiada Internationala de Geografie!

Olimpicii medaliati cu argint sunt: Dumitru Calugaru, elev in clasa a XI-a la Colegiul National „Tudor Vladimirescu” din Targu Jiu, Vlad Mihai Mandric, elev in clasa a XI-a la Colegiul National „Sfantul Sava” din Bucuresti si „Bogdan Stefan Ivan”, elev in clasa a XII-a la Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu” din Bucuresti. Dumitru Calugaru a obtinut medalia de argint si in 2013, la Moscova.

Citeste si   Elevii romani au obtinut trei medalii de argint si trei de bronz la Olimpiada Internationala de Matematica!

La cea de-a 46-a editie a Olimpiadei Internationale de Chimie, care s-a desfasurat in perioada 20-29 iulie, la Hanoi (Vietnam), au participat 291 de concurenti din 77 de tari.

Echipa Romaniei revine in tara miercuri, la ora 13.05, pe Aeroportul International „Henri Coanda”, a precizat Ministerul Educatiei.

Sursa: mediafax.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close