MEDALIE DE AUR si TREI DE ARGINT pentru ELEVII ROMANI la Olimpiada de Chimie din Vietnam!

In: Social, Stirile zilei

Medalie de aur si trei de argint pentru elevii romani la Olimpiada Internationala de Chimie din Vietnam, informeaza Ministerul Educatiei.

Maria Andreea Filip, eleva in clasa a XII-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti, laureata cu argint la ultimele doua editii si aflata la ultima participare, a reusit sa obtina in acest an medalia de aur.


Olimpicii medaliati cu argint sunt: Dumitru Calugaru, elev in clasa a XI-a la Colegiul National “Tudor Vladimirescu” din Targu Jiu, Vlad Mihai Mandric, elev in clasa a XI-a la Colegiul National “Sfantul Sava” din Bucuresti si “Bogdan Stefan Ivan”, elev in clasa a XII-a la Colegiul National de Informatica “Tudor Vianu” din Bucuresti. Dumitru Calugaru a obtinut medalia de argint si in 2013, la Moscova.

La cea de-a 46-a editie a Olimpiadei Internationale de Chimie, care s-a desfasurat in perioada 20-29 iulie, la Hanoi (Vietnam), au participat 291 de concurenti din 77 de tari.

Echipa Romaniei revine in tara miercuri, la ora 13.05, pe Aeroportul International “Henri Coanda”, a precizat Ministerul Educatiei.

Loading...

Sursa: mediafax.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close