Scapa de aspectul inestetic al barbiei duble! Afla totul despre medicamentul care topeste gusa!

In: Sanatate

Administratia pentru Alimente si Medicamente din Statele Unite tocmai a aprobat un medicament care va ajuta multe persoane sa scape de complexul inestetic al barbiei duble. Medicamentul are in compozitie acid dezoxicolic, un compus care este secretat in mod natural de organism pentru arderea grasimilor.

Un sondaj realizat in 2014 de Societatea Americana de Dermatologie arata ca peste 68% din cei chestionati au spus ca grasimea in exces de sub barbie si cea de pe ceafa sunt aspecte care ii ingrijoreaza si, in acelasi timp, ii face sa se simta complexati de aspectul lor. Majoritatea este de parere ca barbia dubla imbatraneste chipul, scrie bzi.


Cum scapi de barbia dubla

Noua formula a fost testata pe un esantion de aproximativ 2.600 de subiecti, in studii clinice care s-au desfasurat pe parcursul a noua ani de zile, iar rezultatele au aratat ca aceasta poate reduce semnificativ barbia dubla.

Loading...

Exista insa si cateva reactii adverse ale acestui tratament. Cateva persoane testate au suferit o slabiciune la nivelul maxilarului, prin afectarea nervilor din zona, tumefiere (umflare) a pielii, roseata si durere. Produsul va fi disponibil pe teritoriul Statelor Unite incepand cu luna iunie.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close