Meniul perfect sa ramai in forma de Sarbatori vine de la americani!

In: Sanatate

Meniul perfect pentru masa de Craciun, care satura fara sa ingrase, a fost pus la punct de o echipa de specialisti din Marea Britanie.

Meniul perfect de Craciun, care contine aportul ideal de calorii si nutrienti pentru o masa, a fost alcatuit de psihologul nutritionist David Lewis si de medicul Margaret Yufera-Leitch.


Meniul este urmatorul, conform dailymail.co.uk:

– 150 de grame de friptura de curcan la cuptor

– 110 grame de piure de castane

– 100 de grame de sos (care se formeaza sub friptura, in timpul coacerii)

– 15 grame sos de merisoare

– Un carnacior

– 80 de grame de cartofi la cuptor

– 155 de grame de varza de Bruxelles inabusita

– 160 de grame morcovi inabusiti

– 150 de grame de varza rosie

– Ca desert, specialistii recomanda 28 de grame de budinca, o felie de placinta si o clementina proaspata.

Specialistii britanici afirma ca proteinele si aminoacizii din carnea de curcan, carbohidratii din cartofi, vitaminele si mineralele din legume, precum si gustul dulce-acrisor al sosului de merisoare transforma pranzul de Craciun intr-o masa ideala si echilibrata din toate punctele de vedere.

Acestia recomanda consumul de fructe proaspete, care favorizeaza digestia, sporesc senzatia de satietate si asigura energia organismului pe parcursul zilei.

Citeste pe 24s.ro!













By: Elena Tudor Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close