MESAJUL lui Papa Francisc in urma MASACRULUI de la Paris! Pe cine CRITICA Suveranul pontif!

In: World

Papa Francisc acuza ca forme deviante ale religiei s-ar afla la originea masacrului de la Paris, unde 17 persoane au fost ucise in trei atacuri teroriste.

„Exista o cultura care o respinge pe alta, rezultatul fiind violenta si moartea. Am vazut un ecou trist de acest fel in masacrul tragic de la Paris. Fiintele umane devin sclave ale formelor deviante ale religiei”, a afirmat Papa Francisc.


„Terorismul de origine fundamentalista din Siria si Irak este o consecinta a culturii de respingere a lui Dumnezeu. Dumnezeu este refuzat, fiind considerat pretext ideologic”, crede Papa Francisc.

„Asistam la un razboi mondial care se deruleaza prin mici secvente”,noteaza Papa Francisc, pledand pentru dialog si oferind ca exemplu apropierea istorica intre Statele Unite si Cuba, la care a contribuit el. „Este un exemplu foarte drag pentru mine – modul in care dialogul poate edifica si contrui punti, asa cum s-a intamplat recent intre Statele Unite si Cuba”, a adaugat seful Bisericii Catolice, indemnand Columbia si Venezuela sa restabileasca pacea si pledand pentru un acord intre Iran si marile puteri pe tema programului nuclear.

Sursa: mediafax.ro

Citeste caplimpede

Loading...

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close