Mihaela Bilic dezvaluie dieta cu care slabesti sanatos! Cat timp trebuie sa tii regimul!

In: Utile

Mihaela Bilic, nutritionistul vedetelor, a realizat un meniu care promite slabirea cu pana la 3 kilograme in doua saptamani.

Pentru ca rezultatele sa fie de durata, regimul trebuie tinut trei luni, iar intre cele trei mese principale se vor servi inca doua gustari din fructe sau legume.

Luni

Mic dejun: o cafea, o felie de paine si o omleta dintr-un ou si o felie de sunca.

Pranz: 200 de grame de muschi de vita la gratar si 50 de grame de paste fierte peste care se adauga o lingura de ulei de

Cina. 100 de grame de somon afumat cu o salata de cruditati, fara maioneza.

Marti

Mic dejun: o cafea, un ou fiert, 150 de mililitri de iaurt natural si o felie de paine.

Masa de pranz: jumatate de piept de pui la gratar cu patru, cinci linguri de fasole verde fiarta peste care se adauga un cub de 10 grame de unt.

Cina: 200 de grame de ficatei de pui la gratar cu patru linguri de orez fiert si o salata de varza.

Miercuri

Mic dejun: o felie de paine cu pasta de branza si o rosie.

Pranz: 200 de grame de vita la gratar cu un cartof copt si o salata de muraturi.

Cina. 150 de grame de pui afumat, taiat bucatele, si o salata mare asortata.

Joi

Mic dejun: o cafea, un pahar de lapte de 1,5% grasime si o felie de paine cu sunca.

Pranz: 200 de grame de muschi de porc la gratar cu 4-5 linguri de varza calita si o felie de paine.

Cina: 200 de grame de branza de vaci cu doua linguri de smantana cu 12% grasime si patru linguri de mamaliga.

Vineri

Mic dejun: un ceai si o felie de paine unsa cu putin unt si gem.

Pranz: paste cu sos de tomate.

Cina: 200 de grame de peste la gratar cu 3-4 linguri de legume asortate.

Sambata

Mic dejun: o cana de lapte cu cereale integrale.

Pranz: o ciorba de vacuta si o friptura din piept de pui la gratar cu o salata verde.

Cina: 200 de grame de muschi de vita la gratar cu 6 ciuperci fripte si o salata de muraturi.

Duminica

Mic dejun: doi crenvursti, o lingura de mustar si o felie de paine.

Pranz: o ciorba de pui si o salata asortata cu o conserva de carne de ton.

Cina: mozzarella cu o rosie, un cotlet de porc la gratar, 4 linguri de piure de cartofi si o salata de muraturi, arata bzi.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close