Mihai Sora, despre criza declansata de PSD! „Ultima data, am spus ca mi-as dori un premier din specia homo sapiens. Intre timp, am devenit realist: m-as multumi si cu o oaie!” – Cap Limpede

Mihai Sora, despre criza declansata de PSD! „Ultima data, am spus ca mi-as dori un premier din specia homo sapiens. Intre timp, am devenit realist: m-as multumi si cu o oaie!”

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Filosoful Mihai Sora comenteaza ironic schimbarile de prim-ministru din ultimul an, reamintind, intr-o postare pe Facebook, ca a spus ca isi doreste un premier „din specia homo sapiens”, dar adauga ca intre timp a devenit mai realist si ca s-ar multumi si cu o oaie.

„Ultima data, am spus ca mi-as dori un Premier din specia homo sapiens. Lumea a ras, crezand pesemne ca ma gandesc la Einstein sau la Fat-Frumos. intre timp, am devenit realist: m-as multumi si cu o oaie”, scrie Mihai sora.

El isi incheie postarea cu o referire la mitingul antiguvernamental anuntat pentur 20 ianuarie in Bucuresti si in alte orase: „Ne vedem pe 20, da?”.

Loading...

Premierul Mihai Tudose a demisionat luni seara dupa sapte luni de mandat, ca urmare a retragerii sprijinului politic de catre PSD, fiind al doilea prim-ministru care paraseste functia in decurs de un an de la preluarea guvernarii de catre social-democrati.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close