Miliardarul Bernie Ecclestone s-a casatorit a treia oara la 81 de ani! Vezi FOTO cu noua sotie brazilianca – Cap Limpede

Miliardarul Bernie Ecclestone s-a casatorit a treia oara la 81 de ani! Vezi FOTO cu noua sotie brazilianca

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Administratorul drepturilor comerciale ale Campionatului Mondial de Formula 1, Bernie Ecclestone, s-a casatorit a treia oara la 81 de ani cu Fabiana Flosi, o brazilianca de 35 de ani, potrivit presei internationale.

Potrivit The Sun, ceremonia a avut loc in secret, in urma cu doua saptamani, la cabana lui Ecclestone din statiunea elvetiana Gstaad.

Bernie Ecclestone si Fabiana s-au cunoscut in 2009, la Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei, unde viitoarea sa sotie era prezenta in calitate de vicepresedinte de marketing. Ei s-au logodit in luna aprilie .

Ecclestone a mai fost casatorit de doua ori, mai intai in anii ’50, cu Ivy Bamford, cu care are o fiica (Deborah), apoi timp de 24 de ani (1985-2009) cu fostul model croat Slavica Radici, cu care are doua fete (Tamara si Petra). Slavica si cele doua fiice ale sale se aflau la Los Angeles in momentul casatoriei lui Ecclestone cu Fabiana.

Loading...

 


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close