Miliardarul care a investit o avere in domeniul aeronautic! „Sunt extraterestri acum pe Pamant”!

In: World

Unul dintre cei mai mari investitori in domeniul aeronautic, miliardarul american Robert Bigelow, a facut declaratii incendiare in cursul unui interviu acordat recent postului Tv CBS: „Sunt convins ca exista chiar acum extraterestri pe Pamant”, a spus Bigelow.

Miliardarul american detine compania Bigelow Aerospace, care a lansat mai multe module experimentale in spatiu in ultimii ani. De asemenea, americanul a investit multe milioane de dolari in cercetarea fenomenului OZN.

Citeste si   SUA si Canada, obligate sa elimine vizele pentru romani, in caz contrar, tarile UE ar putea reintroduce vizele pentru cetatenii americani si canadieni!

Intrebat despre existenta extraterestrilor, Robert Bigelow a raspuns: „Sunt convins ca exista. Au venit deja pe Pamant si sunt aici si in prezent”, arata realitatea.net.

„Am cheltuit milioane si milioane pe acest subiect, probabil nimeni nu a platit mai multi bani pe cercetari legate de fenomenul OZN in SUA decat mine”, a declarat Bigelow, citat de Huffington Post.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close