Ministrii PNL si-au depus demisiile in BLOC. Ponta era pregatit cu o lista de INTERIMARI

In: Politic

Ministrii PNL si-au depus demisiile din Guvern, motiv pentru care au sosit azi dimineata la Palatul Victoria. Intre timp, premierul Ponta a stabilit ministrii PSD care vor ocupa, interimar, posturile de ministru eliberate de PNL.

Astfel, ministrii PSD care vor ocupa, interimar, posturile de ministru eliberate de PNL sunt: Dan Sova -Transporturi, Nicu Banicioiu-Sanatate, Robert Cazanciuc-Relatia cu Parlamentul, Rovana Plumb-Ape, Doina Pana-Munca, Mihnea Costoiu-Cultura, Titus Corlatean-Romanii de Pretutindeni.


Sedinta de guvern, programata initial pentru ora 12.00, va fi amanata pana cand decretele de numire a ministrilor interimari pe posturile eliberate de PNL vor fi semnate de presedintele Traian Basescu si publicate in Monitorul Oficial,.

Premierul Victor Ponta a plecat la Palatul Cotroceni, pentru o discutie cu presedintele Traian Basescu privind inlocuirea ministrilor PNL demisionari.

Ponta a anuntat anterior ca, dupa ruperea USL, va numi ministri interimari, dintre ministrii PSD, pe locurile vacantate de PNL.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close