MINTILE UMANE sunt interconectate! Care este EXPLICATIA stiintifica!

In: Stiinta

Mintile umane sunt interconectate, si asta potrivit unor dovezi care sustin acest lucru, inclusiv telepatia si abilitatile psihice.

Cu totii am trait experienta de a sti ce un prieten urmeaza sa spuna chiar inaite ca acesta sa deschida gura. Insa exista o multime de alte dovezi care sustin ideea ca mintile umane sunt conectate la un nivel mai ridicat chiar decat se credea.


Chiar daca pare o idee mult prea progresita, e posibil, insa, ca gandurile oamenilor sa creeze campuri de informatii care ajung intr-un „Mental colectiv” la care are acces toata lumea. Daca starea de constienta nu este creata in creier ci este receptionata de catre acesta la fel precum un receiver primeste semnalele satelitului? Este posibil ca gandurile unui om sa creeze „campuri de ganduri” care interactioneaza cu campurile de ganduri ale altora?

In lumea stiintifica exista un fenomen cunoscut drept „efectul multiplicarii”. Apare atunci cand mai multe persoane, izolate geografic unele de altele, ar veni cu aceeasi descoperire, exact in acelasi timp. Persoane care nu au avut absolut nicio comunicare intre ele au anuntat aceeasi descoperire si inventie in acelasi timp, adesea fara sa realizeze ca ideile lor au fost anuntate recent de altcineva care lucra la exact aceeasi problema.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO!

Citeste caplimpede

By: Elena Tudor Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close