MINUNE la mormantul parintelui IUSTIN PARVU! Monahul a trimis un SEMN!

In: Calendar Ortodox, Spiritualitate

Calugarii de la Manastirea Petru Voda din Neamt sustin ca parintele Iustin Parvu le-a transmis un semn la mormantul sau.

Parintele Iustin Parvu, mort in vara anului 2013, este considerat unul dintre cei mai mari duhovnici ai ortodoxiei romanesti.


Monahul a fost si intemeietor al manastirii din localitatea sa natala, Petru Voda, judetul Neamt, unde a fost si inmormantat. Locul sau de veci a fost acoperit in perioada iernii cu sticla, pentru a proteja florile, insa calugarii spun ca, in ultima vreme, aici s-au intamplat cateva lucruri neobisnuite.

Citeste si   Minune la mormantul Babei Vanga! Bulgarii cer canonizarea celebrei prezicatoare

Acestia au povestit pe site-ul manastirii ca pe geamul de deasupra mormantului, daca temperatura urca peste 0 grade, doar in dreptul capului parintelui nu e condens, iar geamul este curat. In timpul noptii insa, sau atunci cand temperatura scade sub 0 grade, condensul ingheata in forma trupului, iar in dreptul fetei inghetul are un aspect distinct.

“Am amanat mai multe zile relatarea fenomenului pentru a fi siguri ca ceea ce vedem nu e o intamplare, o parere”, sustin prelatii, care cred ca acesta este un semn de la parintele Iustin.

Sursa: libertatea.ro

Citeste si   Miracolele de la Seuca. Maica Domnului s-a aratat unei femei oarbe si i-a binecuvantat fantana sa aiba apa vindecatoare!

Citeste caplimpede

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close