MINUNE la mormantul parintelui IUSTIN PARVU! Monahul a trimis un SEMN!

In: Calendar Ortodox, Spiritualitate

Calugarii de la Manastirea Petru Voda din Neamt sustin ca parintele Iustin Parvu le-a transmis un semn la mormantul sau.

Parintele Iustin Parvu, mort in vara anului 2013, este considerat unul dintre cei mai mari duhovnici ai ortodoxiei romanesti.


Monahul a fost si intemeietor al manastirii din localitatea sa natala, Petru Voda, judetul Neamt, unde a fost si inmormantat. Locul sau de veci a fost acoperit in perioada iernii cu sticla, pentru a proteja florile, insa calugarii spun ca, in ultima vreme, aici s-au intamplat cateva lucruri neobisnuite.

Acestia au povestit pe site-ul manastirii ca pe geamul de deasupra mormantului, daca temperatura urca peste 0 grade, doar in dreptul capului parintelui nu e condens, iar geamul este curat. In timpul noptii insa, sau atunci cand temperatura scade sub 0 grade, condensul ingheata in forma trupului, iar in dreptul fetei inghetul are un aspect distinct.

“Am amanat mai multe zile relatarea fenomenului pentru a fi siguri ca ceea ce vedem nu e o intamplare, o parere”, sustin prelatii, care cred ca acesta este un semn de la parintele Iustin.

Sursa: libertatea.ro

Citeste caplimpede

Loading...

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close