MOARTEA s-a aratat la capataiul unui PACIENT BOLNAV! Totul a fost filmat de camerele de supraveghere! VIDEO MACABRU

In: Stiinta, Stirile zilei

Moartea s-a aratat la capataiul unu pacient dintr-un spital din America, putand fi observata in imagini cum „uratania” se plimba in voie prin salonul spitalului. Pacientul a murit la cateva ore dupa aceasta intamplare.

Pe YouTube circula de cateva zile un videoclip in care putem observa o fotografie in care apare o creatura inspaimantatoare, asemanatoare Mortii care se plimba pe patul unui pacient aflat la terapie intensiva.

Citeste si   Achizitii ale Ministerului de Externe de un milion de euro pentru 63 de SUV-uri!

Curios e faptul ca pacientul a murit la cateva ore dupa aceasta inregistrare, care a fost preluata de pe camerele de pe supraveghere dintr-un spital.

Nu se stiu prea multe despre aceasta fotografie decat ca a fost luata de pe site-ul reddit.com, fiind uploadata de un user anonim.

Vezi VIDEO AICI!

Acel user spune ca poza a fost captata dintr-un spital din SUA, fiind de fapt o fotografie cu telefonul a imaginilor surprinse pe monitor de camera de supraveghere.

Citeste si   TOP 10 cele mai bizare preziceri care ar putea deveni realitate! FOTO + VIDEO

Aceasta creatura intunecata pare a se afla deasupra patului pacientului, care statea intins. Precum am mai precizat, acest pacient a murit cateva ore mai tarziu.

Sursa: efemeride.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close