MOMENTUL prabusirii AVIONULUI Malaysia Airlines la granita dintre Ucraina si Rusia, surprins intr-un filmulet de pe YouTube! VIDEO – Cap Limpede

MOMENTUL prabusirii AVIONULUI Malaysia Airlines la granita dintre Ucraina si Rusia, surprins intr-un filmulet de pe YouTube! VIDEO

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Un internaut rus a postat pe YouTube momentul in care avionul Malaysia Airlines s-a prabusit la granita dintre Ucraina si Rusia si explozia provocata de impact.

Un avion malaysian cu 295 de pasageri la bord, care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur, s-a prabusit la frontiera dintre Ucraina si Rusia, informeaza Reuters.

Coincidenta sau nu, avionul MH 17 s-a prabusit la ora 17 in data de 7.17.2014. Mai mult, coincidentele par sa se tina lant.

In primul rand, primul zbor al avionului Boeing 777, cu codul MH 17, a avut loc in data de 17.07.1997, ajungand sa fie distrus exact 17 ani mai tarziu, tot intr-o zi de joi. Mai mult, avionul a fost deturnat in jurul orei 17.

Loading...

Avionul de pasageri a fost doborat de o racheta, afirma un consilier din cadrul Ministerului ucrainean de Interne.

„Este un act terorist”, afirma presedintele Petro Porosenko, referindu-se la presupusa implicare a insurgentilor prorusi in acest incident.


Sursa: mediafax.ro


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close