MOTIVUL pentru care ar trebui sa-ti faci un CONTROL anual! Vezi LISTA BOLILOR care sunt descoperite foarte greu! – Cap Limpede

MOTIVUL pentru care ar trebui sa-ti faci un CONTROL anual! Vezi LISTA BOLILOR care sunt descoperite foarte greu!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Lista bolilor care sunt greu de descoperit de medici poate fi destul de lunga, publicatia CNN realizand o lista a afectiunilor in acest sens, acesta fiind totodata si motivul pentru care ar trebui sa ne facem cate un control medical anual.

„Numeroase simptome sunt variabile si nespecifice, depinzand de persoana”, a declarat David Fleming, presedintele Colegiului American al Medicilor si profesor de medicina la Universitatea din Missouri, pentruCNN.

9. Sindromul colonului iritabil

MOTIVUL pentru care ar trebui sa-ti faci un CONTROL anual! Vezi LISTA BOLILOR care sunt descoperite foarte greu!9Anumite boli sunt dificil de diagnosticat deoarece nu exista un test care sa le dovedeasca existenta. Pentru a fi identificate, doctorii trebuie sa elimine toate celelalte posibilitati, diagnosticul fiind astfel unul „prin eliminare”, spune Fleming. Este si cazul sindromului colonului iritabil, o boala cronica ce afecteaza intestinul gros si cauzeaza dureri abdominale, crampe, diaree si/sau constipatie.

Loading...


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close