Muncitor in coma la Targoviste dupa ce s-a intoxicat cu gaze intr-un bazin

In: Social

Un angajat al unei firme din Galati care lucra la un bazin de apa in localitatea damboviteana Priseaca, a ajuns in stare grava la spital dupa ce s-a intoxicat gazele emanate de o pompa de evacuare a apei.

 


Potrivit datelor furnizate de reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita, barbatul, in varsta de 42 de ani, lucreaza ca muncitor necalificat la o firma din Galati care are contracte pentru lucrari la statia de alimentare cu apa de la Priseaca, statie care asigura furnizarea apei in municipiul Targoviste.

Citeste si   Maria Ciobanu este grav bolnava. Cantareata si-a anulat toate concertele!

 

Sambata, barbatul a incercat sa goleasca un bazin cu apa din incinta statiei de alimentare si s-a intoxicat cu gazele emanate de pompa de evacuare a apei. In momentul in care echipajele medicale care au fost chemate de urgenta la locul incidentului au ajuns la el, muncitorul era constient si a cooperat cu medicii, insa pe drumul catre spital starea acestuia s-a agravat.

Citeste si   KAUFLAND angajeaza in intreaga tara! Vezi ce posturi ofera de la CASIERI, la DIRECTORI de magazin!

 

Conform sursei citate, cand a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste barbatul intrase in coma. El a ramas internat, medicii incercand sa ii salveze viata.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close