Muncitor in coma la Targoviste dupa ce s-a intoxicat cu gaze intr-un bazin

In: Social

Un angajat al unei firme din Galati care lucra la un bazin de apa in localitatea damboviteana Priseaca, a ajuns in stare grava la spital dupa ce s-a intoxicat gazele emanate de o pompa de evacuare a apei.

 


Potrivit datelor furnizate de reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita, barbatul, in varsta de 42 de ani, lucreaza ca muncitor necalificat la o firma din Galati care are contracte pentru lucrari la statia de alimentare cu apa de la Priseaca, statie care asigura furnizarea apei in municipiul Targoviste.

 

Sambata, barbatul a incercat sa goleasca un bazin cu apa din incinta statiei de alimentare si s-a intoxicat cu gazele emanate de pompa de evacuare a apei. In momentul in care echipajele medicale care au fost chemate de urgenta la locul incidentului au ajuns la el, muncitorul era constient si a cooperat cu medicii, insa pe drumul catre spital starea acestuia s-a agravat.

 

Loading...

Conform sursei citate, cand a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste barbatul intrase in coma. El a ramas internat, medicii incercand sa ii salveze viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment


REVINO IN TOP

Share Page

Close