Mutu este in centrul unui nou scandal in Italia. O noua bataie la un hotel!

In: Sport

Un fost impresar Ermano Zacchini a declarat, miercuri, la Timisoara, ca atacantul Adrian Mutu l-ar fi lovit pe proprietarul unui hotel dintr-o statiune situata in apropiere de Cesena, insa jucatorul a negat vehement indicentul si l-a catalogat pe omul de afaceri italian drept nebun.

“Este o statiune balneo-climaterica pe malul Adriaticii, la 18 kilometri de Cesena, iar patronul echipei Cesena a invitat toata echipa la un hotel de acolo, iar mai tarziu s-a trecut la bancuri. La un moment dat, proprietarul a facut si el o gluma la adresa lui Mutu. Asta s-a ridicat, i-a dat un pumn si l-a facut knock-out”, a spus Ermano Zacchini, care a precizat ca nu a asistat la incident, ci a auzit povestea pe care a relatat-o, informeaza ProTV. Omul de afaceri nu a mentionat cand s-ar fi petrecut altercatia.


Zacchini ar putea investi la noua echipa Poli Timisoara, el asistand, miercuri, la meciul amical pe care ACS Poli Timisoara (fosta ACS Recas) l-a disputat pe Stadionul Dan Paltinisanu cu Millenium Giarmata.

Intr-o interventie telefonica la Sport.ro, Adrian Mutu a negat incidentul, lasand sa se inteleaga ca ar putea sa-l dea in judecata pe Zacchini.

Loading...

CITESTE DECLARATIILE LUI MUTU PE 24s.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close