NASA a confirmat! Un asteroid gigant care ar putea sa spulbere jumatate din populatia Terrei se afla la 24 de ore de Pamant

In: World

Specialistii NASA spun ca asteroidul gigant, cu diametrul de 3,2 kilometri, capabil sa ucida aproape jumatate din populatia Terrei, se deplaseaza prin spatiu cu 64360 kilometri pe ora si este cam la 24 de ore de Pamant.

Au aparut noi informatii cu privire la prezenta unui asteroid urias in apropierea Pamantului, la doar o saptamana dupa ce profetii Apocalipsei dadeau ca sigur sfarsitul omenirii in urma unui impact devastator cu un asteroid gigant , prilejuit de un fenomen astronomic rarisim numit Luna sangerie.

Citeste si   Robotul american CURIOSITY a ajuns pe Marte! Vezi FOTO + VIDEO

Expertii NASA confirma existenta asteroidului 86666 (2000 F 10), cam de 15 ori mai mare decat orice alt asteroid aflat in prezent pe radarele Agentiei spatiale. Nu exista insa nici cel mai mic pericol ca 86666 sa loveasca Pamantul, spun reprezentantii NASA, incercand sa linisteasca spiritele excitate de eventualitatea unei catastrofe planetare, scrie evz.

Citeste si   Avertismentul batranilor inuiti pentru NASA: Cerul este altul. Pamantul si-a schimbat pozitia!

Profetii Apocalipsei sunt insa siguri ca pietroiul spatial va cadea, sambata, in Puerto Rico, iar 1,5 miliarde de oameni vor pieri.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close