NAVE AMERICANE in Marea Neagra: Distrugatorul USS Truxtun vine in portul Constanta – Cap Limpede

NAVE AMERICANE in Marea Neagra: Distrugatorul USS Truxtun vine in portul Constanta

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Nava USS Truxtun se va afla, in perioada 8-11 martie, in portul Constanta pentru o vizita de rutina si exercitii comune cu Romania si Bulgaria, informeaza Ambasada SUA la Bucuresti.

„In perioada 8-11 martie, nava USS Truxtun se va afla in portul Constanta pentru o vizita de rutina si exercitii comune cu Romania si Bulgaria”, se arata intr-un mesaj care insoteste, pe pagina oficiala de Facebook a ambasadei, o fotografie a navei.

Potrivit unui comunicat al ambasadei, este vorba despre o operatiune „de rutina”.┬áIn perioada in care se va afla la Constanta, echipajul navei va avea o pregatire si schimburi de informatii cu partea romana si va participa la un exercitiu cu navele romanesti si bulgaresti din Marea Neagra.

USS Truxtun (DDG-103) este un distrugator apartinand fortelor navale americane, din clasa Arleigh Burke, lansata in 2007, denumita in cinstea eroului naval american Thomas Truxtun.

Loading...

Distrugatorul este o nava militara rapida armata cu artilerie, rachete si torpile, destinata lovirii torpiloarelor si submarinelor inamice, precum si escortarii navelor proprii care nu se pot apara.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close