Nimeni n-o apara pe blonda? Udrea se plange ca toti marii barbati ai tarii s-au ascuns pe sub mese

In: Politic

Deputatul Elena Udrea a declarat, luni, ca „a vazut cum toti marii barbati politici ai tarii si nu numai politici s-au ascuns pe sub mese” dupa afirmatiile ei la adresa generalul Coldea si a sustinut ca nu are incredere in cercetarea lucrurilor pe care le-a reclamat.

„Ma uitam la reactiile care au urmat acuzatiilor pe care le-am formulat cu subiect si predicat, cu sume cu indicii clare la adresa generalului Florian Coldea, general SRI. S-au activat acoperitii din presa, iar toti politicienii cu schelete in dulap in loc sa spuna de minim bun-simt, atunci cand prinzi un denunt cineva este acuzat de fapte penale si anume sa cerceteze justitia, macar atat, am vazut cum au sarit sa ma acuze pe mine si sa spele imaginea generalului Coldea. Nu am incredere in cercetarea lucrurilor pe care eu le-am reclamat. Nu am incredere ca ancheta pe care si-o face singur domnul Coldea la SRI va scoate la iveala, va da un rezultat”, a precizat Udrea.

Citeste si   STENOGRAMELE care o implica pe ELENA UDREA in DOSARUL MICROSOFT! Dorin Cocos: "Las-o asa ca am vorbit si cu Elena, banii ii dau dupa zece ani"!

Ea a aratat ca nu are incredere in faptul ca aceasta comisie parlamentara de supraveghere a SRI va face audierea „in spiritul legii”

„Nu am incredere ca in Comisia parlamentara in care urmeaza sa fie audiat domnul Coldea de catre domnul Ghita, el insusi pomenit de mine in denuntul pe care l-a facut, de domnul Verestoy, un parlamentar cu dosare penale, de azi parlamentari cu probleme, nu am incredere ca vor face aceasta audiere in spiritul legii si ca vor avea curaj sa cercetez lucrurile pe care eu le-am spus. De fapt, nu am incredere aproape in nimeni in acest moment. Am vazut cum toti marii barbati politici ai tarii si nu numai politici s-au ascuns pe sub mese”, a declarat Udrea.

Citeste si   Blogul care a publicat documentele cu Elena Udrea si sefa DIICOT, Alina Bica la Paris a fost sters!

Ea si-a explicat si denuntul penal la adresa lui Florian Coldea.

„Intrebarea acum este nu daca e adevarat ce a spus Elena Udrea despre Florian Coldea, intrebarea este «da, de ce a spus Udrea abia acum?». Pai, doua raspunsuri: unul pentru ca am aflat in aceasta toamna, inainte ca fostul meu sot sa fie retinut; doi: daca lor, acestor mari barbati ai Romaniei le este frica, sunteti de acord ca poate sa-mi fie si mie frica? Mie de nu mi-ar fi fost frica sa spun aceste lucruri, sa fac acest denunt inainte”, a adaugat Udrea.

Citeste si   Cei doi teroristi Al Qaeda prinsi in Romania sunt studenti la Sibiu! VIDEO

Ea a aratat ca a facut acest denunt cand a fost sigura ca ”planul pe care il pune in practica” Coldea este gata de a fi desavarsit.

„Am facut-o acum cand sunt sigura ca drumul pe care a pornit generalul Coldea, planul pe care il pune in practica in fiecare moment este gata de a fi desavarsit, control total asupra acestei tari”, a mai spus Udrea.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close