Noul sef SRI se plange ca sotia sa nu e multumita

In: Guvern, Politic

Sotia lui Eduard Hellvig nu este „foarte incantata” de schimbarea financiara presupusa de trecererea de la salariul de europarlamentar la cel de sef al SRI, seful serviciului aratand ca a „avut discutii acasa”, a spus acesta marti, dupa ce a primit avizul Comisiei SRI de a ocupa functia de director al serviciului.

„E o schimbare financiara. Astea sunt discutiile care le am acasa, intr-adevar. Va confirm acest lucru. Sotia nu este foarte incantata”, a spus Hellvig, raspunzand unei intrebari referitoare la trecerea de la salariul de europarlamentar la cel de sef al SRI.

Citeste si   Un renumit jurnalist da SAH MAT PRESEDINTELUI... in dosarul Black Cube!

El a aratat ca viitorul statut de sef al SRI reprezinta o schimbare „fundamentala” a viitorului sau si al familiei sale, fapt la care a reflectat inainte de a accepta propunerea pe care i-a facut-o presedintele Klaus Iohannis.

„Presedintele Iohannis m-a contactat si mi-a propus (functia de sef SRI, n.r.). Am avut o intalnire privata, nu telefonica. A trebuit sa stau un pic sa ma gandesc pentru ca e o schimbare fundamentala a vitorului meu si a familiei mele”, a spus Hellvig.

Citeste si   Cele cinci lucruri pe care nu le-a spus nimeni despre vizita lui Klaus Iohannis la Casa Alba! Analiza lui Oreste...

El a aratat ca va demisiona din PNL si din PE imediat ce va primi mandatul de director al SRI din partea Parlamentului.

Pe site-ul Serviciului Roman de Informatii nu mai sunt postate declaratii de avere și de interese ale fostului director George Maior.

O declaratie de avere a acestuia din anul 2013 arata insa ca George Maior incasase in anul fiscal precedent 58.434 de lei.

Citeste si   Coldea a cerut trecerea in rezerva! Cine a preluat conducerea operativa?

Sursa: Mediafax

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Zeno Ferenc Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close