O bautura populara distruge tiroida! Vezi daca o ai si tu in frigider!

In: Utile

Daca iti place sa consumi lapte de soia, poate ca ar trebui sa stii ca acesta are si efecte adverse neasteptate asupra corpului. O serie de studii au dovedit ca utilizarea pe scara larga a laptelui de soia poate fi mai mult daunatoare decat benefica pentru organismul uman.

De ce ar trebui  sa evitam  consumul laptelui de soia.


1 Boabele de soia contin cantitati mari de toxine naturale sau “antinutrienti”. Consumul a doua pahare de lapte de soia pe zi poate modifica in mod semnificativ ciclul menstrual al unei femei.

Citeste si   Nu te gandeai la asta! Cauza neobisnuita pentru care resimtim dureri fizice!

2 Soia creste nevoia organismului de vitamina B12 si vitamina D.

3 De asemenea, boabele de soia contin hemagluitina, o substanta care face ca celulele rosii din sange sa se uneasca.

4 99% din soia este modificata genetic, provocand cele mai multe contaminari cu pesticide.

5 Soia si produsele din soia contin niveluri ridicate de acid fitic care inhiba asimilarea de calciu, magneziu, cupru, fier si zinc.

Citeste si   Adevarul despre bolile omului modern dupa varsta de 40 de ani! Raspunsul unui medic faimos te va pune pe ganduri!

6 Produsele din soia contin un nivel ridicat de aluminiu toxic care afecteaza sistemul nervos, rinichii si provoaca boala Alzheimer.

7 Soia contine un compus care seamana cu vitamina B12, care nu poate fi procesat de organism. Astfel, alimentele din  soia pot contribui la un deficit de vitamina B12.

8 Proteinele din soia  sunt expuse la temperaturi ridicate in timpul prelucrarii, ceea ce le face periculoase pentru digestia umana.

Citeste si   Cat de important este iodul pentru organism!

9 Soia contine izoflavone toxice. Izoflavonele din soia pot stimula riscul de aparitie al cancerului  la san.

10 Soia contine estrogeni din plante, numiti fitoestrogeni, care perturba functia endocrina si duce la infertilitate si cancer la san.

11 Laptele de soia contine substante care diminueaza nivelul de iod din organism. Lipsa de iod afecteaza buna functionare a glandei tiroide, scrie jurnalul.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close