O BOMBA a fost gasita sub o masina aflata intr-o parcare din Targu Mures!

In: Social, Stirile zilei

O bomba a fost gasita sub o masina, aflata intr-o parcare din Targu Mures, din primele informatii, fiind vorba despre o razbunare.

Coletul explozibil a fost dezamorsat de brigada antitero a SRI.


„Vorbim despre un colet explozibil amplasat sub o masina aflata intr-o parcare a unor blocuri. In urma investigatiilor s-a constatat ca acest colet contine materiale inflamabile care s-ar fi putut declansa printr-un dispozitiv electric artizanal. Masina era imbibata in combustibil. In urma interventiei prompte, dispozitivul a fost indepartat prin mijloacele specifice. A fost distrus”, a precizat purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava.

„Dupa primele verificari, s-a stabilit ca este vorba de un dispozitiv artizanal care avea ca scop cel mai probabil incendierea autoturismului. Dispozitivul a fost anihilat de specialistii SRI fara a fi se pune in pericol siguranta vreunei persoanei. La fata locului se efectueaza cercetari”, a declarat si Gabriela Stoica, purtator de cuvant al IPJ Mures.

Sursa: rtv.net

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Citeste si   Vestea de la SRI care produce fiori! Peste 170 de simpatizanti ISIS au fost alungati de la granitele Romaniei
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close