O deputata PSD trimisa in judecata pentru conflict de interese – Cap Limpede

O deputata PSD trimisa in judecata pentru conflict de interese

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Sonia Maria Draghici este acuzata ca si-ar fi fiul la biroul sau parlamentar, iar pentru munca prestata acesta ar fi fost platit cu aproape 50.000 de lei.

Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a deputatei Sonia-Maria Draghici, dosarul urmand sa se judece la instanta suprema.

 

Potrivit rechizitoriului procurorilor, Sonia Maria Draghici a propus angajarea fiului sau pe un post de expert in cadrul biroului sau parlamentar si a avizat contractul individual de munca al acestuia, pe o perioada determinata, din septembrie 2009 pana la sfarsitul anului 2012. In baza acestui contract, fiul deputatului ar fi obtinut venituri de 48.575 de lei, suma platita din bugetul Camerei Deputatilor.

 

Loading...

Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a inceput cercetarile in acest dosar ca urmare a sesizarii facute de Agentia Nationala de Integritate, in septembrie 2011. ANI arata in sesizare ca deputatul Sonia Maria Draghici a propus angajarea si a avizat contractul individual de munca privind angajarea fiului sau, Doru Vladimir Draghici, in cadrul Biroului Parlamentar detinut in Circumscriptia electorala 5 Bihor.

Sonia Maria Draghici este deputat PSD din 2008, in decembrie 2012 aceasta castigand al doilea mandat.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close