O faci zilnic dar nu stiai ca poti fi incatusat pe loc! I s-a intampla unei femei la Piata Obor! – Cap Limpede

O faci zilnic dar nu stiai ca poti fi incatusat pe loc! I s-a intampla unei femei la Piata Obor!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Se intampla ca in fiecare zi oamenii sa treaca prin loc nepermis, iar de multe ori chiar sa fie amendati de politisti. De data aceasta insa o femeie a trecut prin chinuri groaznice in momentul in care a fost surprinsa de politisti. Ea a fost incatusata de trei politisti in zona Obor, din Capitala. Oamenii legii sustin ca au actionat astfel intrucat aceasta a refuzat sa se legitimeze, avand un „comportament recalcitrant si agresiv”.

Potrivit unui raspuns transmis la solicitarea MEDIAFAX de reprezentantii Politiei, vineri, in zona Soselei Colentina numarul 2 – Piata Obor a avut loc o actiune cu caracter preventiv a Politiei Rutiere, pentru ca in „acest loc este un punct negru pe harta rutiera a Bucurestiului, prin prisma numarului de accidente produse avand de principala cauza traversarea prin loc nepermis”.

Pe parcursul actiunii, precizeaza sursa citata, a fost observata o femeie, angajata in traversarea soselei prin loc nepermis, iar in momentul in care politistii rutieri i-au solicitat sa se legitimeze pentru a o amenda, aceasta „a avut un comportament recalcitrant, agresiv si a refuzat sa se legitimeze”.

„Agentii din cadrul Brigazii Rutiere au primit sprijin din partea unei patrule de siguranta publica si deoarece persoana a continuat sa se manifeste agresiv a fost necesara imobilizarea si conducerea acesteia la sediul sectiei de politie, in conformitate cu normele in vigoare”, precizeaza reprezentantii Politiei.

Loading...

Femeia a fost amendata cu 500 lei.

Potrivit sursei mentionate, pe parcursul actiunii au fost aplicate 234 de sanctiuni contraventionale pietonilor care au traversat prin loc nepermis.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close