O faci zilnic dar nu stiai ca poti fi incatusat pe loc! I s-a intampla unei femei la Piata Obor!

In: Stirile zilei

Se intampla ca in fiecare zi oamenii sa treaca prin loc nepermis, iar de multe ori chiar sa fie amendati de politisti. De data aceasta insa o femeie a trecut prin chinuri groaznice in momentul in care a fost surprinsa de politisti. Ea a fost incatusata de trei politisti in zona Obor, din Capitala. Oamenii legii sustin ca au actionat astfel intrucat aceasta a refuzat sa se legitimeze, avand un „comportament recalcitrant si agresiv”.

Potrivit unui raspuns transmis la solicitarea MEDIAFAX de reprezentantii Politiei, vineri, in zona Soselei Colentina numarul 2 – Piata Obor a avut loc o actiune cu caracter preventiv a Politiei Rutiere, pentru ca in „acest loc este un punct negru pe harta rutiera a Bucurestiului, prin prisma numarului de accidente produse avand de principala cauza traversarea prin loc nepermis”.


Pe parcursul actiunii, precizeaza sursa citata, a fost observata o femeie, angajata in traversarea soselei prin loc nepermis, iar in momentul in care politistii rutieri i-au solicitat sa se legitimeze pentru a o amenda, aceasta „a avut un comportament recalcitrant, agresiv si a refuzat sa se legitimeze”.

„Agentii din cadrul Brigazii Rutiere au primit sprijin din partea unei patrule de siguranta publica si deoarece persoana a continuat sa se manifeste agresiv a fost necesara imobilizarea si conducerea acesteia la sediul sectiei de politie, in conformitate cu normele in vigoare”, precizeaza reprezentantii Politiei.

Femeia a fost amendata cu 500 lei.

Loading...

Potrivit sursei mentionate, pe parcursul actiunii au fost aplicate 234 de sanctiuni contraventionale pietonilor care au traversat prin loc nepermis.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close