O femeie somera a castigat 26 de milioane la LOTO! Ce a facut cu banii nu ar face oricine…

In: Stirile zilei, World

Este somera si a castigat  26 de milioane de euro la Loto dintr-un noroc chior, ea cumparand un bilet la Loto in timp ce se intorcea acasa de la Fortele de Munca.

Irlandeza a avut noroc, iar biletul de loto i-a adus un castig de 26 de milioane de lire sterline si i-a schimbat viata. Acum femeia a dezvaluit ca a reusit, deja, sa „scape” de jumatate din averea castigata si ca are planuri mari si cu cealalta jumatate.


Ea a inceput sa ajute oamenii care au nevoie, spunand:

„Stiu exact cum e sa nu ai nimic. De asta si dau inapoi, nu o sa-mi lipseasca ceva ce n-am avut niciodata. Mi-am petrecut jumatate din viata adulta fiind somera si cealalta jumatate muncind pentru salariul minim, asa ca stiu prea bine cat de greu e”.

Margaret a decis sa ii ajute pe cei din orasul sau, Strabane, infiintand noua companii, pentru a crea locuri de munca pentru acestia si a platit 1 milion de lire sterline pentru a transforma o localitate istorica intr-un centru turistic, urmand ca o multime de localnici sa lucreze in industria turismului.

„Am spus mereu ca vreau ca orasul sa mearga mai bine. Voi pastra 1 milion de lire sterline pentru mine, iar pe restul ii voi da”, mai spune fericita castigatoare la loterie, citata de The Mirror.

Loading...

Sursa: realitatea.net

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close