O legenda a fotbalului romanesc s-a sinucis! Castigatorul Ligii Campionilor din 1986 a lasat in urma sa un bilet de adio

In: Stirile zilei

Lucian Balan, fost jucator al Stelei si castigator al Ligii Campionilor in 1986, s-a sinucis azi, la 56 de ani.

Lucian Balan a murit dupa o intoxicatie voluntara cu medicamente si a lasat un bilet de adio, in garsoniera lui din Baia Mare. Se pare ca fiul fostului jucator a fost cel care a chemat ambulanta, dar acesta a a fost declarat mort la 18:15, scrie GSP.

Citeste si   Metoda unica prin care iti imbunatatesti vederea!

Nascut in 1959, mijlocasul a jucat aproximativ 100 de meciuri in tricoul Stelei si a cucerit 9 trofee cu formatia ros-albastra.

„A fost colegul meu de camera. Jocurile de noroc erau viciul lui si lumea i-a intors spatele. Multi au incercat sa il ajute, precum Marcel Puscas si Victor Piturca, dar nu a fost suficient.

Citeste si   Vrei PERMISUL AUTO in 2015? Atunci va trebui sa AFLI acest lucru!

El statea cu mama lui si nu mai avea casa. Merita ca cineva sa ii dea o garsoniera in Bucuresti si ceva de munca”, a declarat Helmuth Duckadam la DigiSport.

21 de meciuri in cupele europene, din care 19 pentru Steaua. A câştigat CCE in 1986, Supercupa Europei in 1987, iar in 1988-1989 a evoluat patru meciuri in drumul Stelei pana in finala CCE.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close