O mama a intrat in stare de SOC! Motivul? A fost sunata de fiul ei dupa ce, in urma cu o luna, acesta MURISE

In: Stirile zilei, World

O mama a intrat in stare de soc dupa ce a primit un telefon de la fiul ei, pe care il ingropase cu o luna in urma, potrivit Daily Mail.

Se credea ca Gilsimar de Souza, in varsta de 35 de ani, a murit pe 17 octombrie, cand fusese calcat de un camion.


Gilsimar de Souza a fost inmormantat intr-un cimitir din orasul Uberaba, Brazilia, dupa ce mama si matusa i-au identificat cadavrul. Numai ca Gilsimar de Souza nu era persoana decedata, el fiind intr-un centru de reabilitare din municipiul Uberlandia, la aproximativ 120 de kilometri.

Si, in aceasta saptamana, barbatul si-a sunat mama sa ii spuna ce face. Mama lui, Luzia de Matos, a spus ca stia ca fiul ei merge la clinica, din nefericire accidentul avand loc in aceeasi zi si pe acelasi drum pe care Gilsimar de Souza a mers spre centrul de reabilitare.

„Nu am avut niciun dubiu ca nu este fiul meu persoana care murise. Il vazusem cu doua zile in urma si stiam ca e el. Mi-a spus ca merge la clinica, iar accidentul a avut loc pe acelasi drum, in aceeasi zi. Cand mi-am dat seama ca e el am intrat in stare de soc, am cazut si nu m-am mai putut misca”, a spus Luzia de Matos.

Gilsimar de Souza a marturisit ca a vrut sa-i dea mamei lui vesti bune si sa-i spuna ca se simte bine.

„Habar n-aveam ca fusesem ingropat cu o luna in urma. Aveam chiar si piatra de mormant. Nu a crezut ca sunt eu. A trebuit sa-i spun niste lucruri din trecut ca sa o fac sa creada ca sunt intr-adevar eu. Apoi, telefonul a murit”, a spus Gilsimar de Souza.

Loading...

Luzia de Matos a spus ca vrea sa organizeze o petrecere pentru a sarbatori ca fiul ei este in viata.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close