O noua TELEVIZIUNE de FILME s-a lansat in Romania!

In: Cultura, Stirile zilei

O noua televiziune de filme s-a lansat in Romania, Paramount Channel fiind disponibila in grila platformei de satelit Digi, dar si a unor alti operatori de cablu mici.

Paramount Channel este detinuta de compania Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc., care opereaza la nivel international si televiziunile MTV, Nickelodeon VH1 si Comedy Central Extra.

Citeste si   Cristalul de sare de Himalaya amelioreaza durerea de cap in cateva minute!

Televiziunea Paramount Channel a fost lansata la nivel international in anul 2012, in Spania. In 2013, Paramount Channel s-a lansat in Franta, iar, in prima parte a acestui an, televiziunea a inceput sa emita si in Rusia si Ungaria, potrivit hollywoodreporter.com.

Viacom si RCS&RDS nu au comunicat oficial lansarea Paramount Channel in grila Digi, platforma DTH (Direct to Home) a RCS.

Citeste si   Sharon Stone: La 53 de ani, ramane femeia fatala a Hollywood-ului

Insa, potrivit mai multor comentarii publicate de telespectatori pe contul de Facebook al RCS&RDS, Paramount Channel a intrat, miercuri, in grila platformei de satelit Digi, urmand ca de la 1 iunie televiziunea sa fie lansata si in grila de cablu digital a RCS&RDS.

Surse din piata media au declarat ca, recent, televiziunea Paramount Channel s-a lansat si in grilele altor doi operatori mici de cablu din Romania.

Citeste si   Acesta este motivul pentru care Patriarhia vrea ca ANAF sa nu mai controleze Biserica Ortodoxa Romana

Sursa: mediafax.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close