O studenta din Cluj a creat bomboanele impotriva cancerului! Ce contin drajeurile minune!

In: Stirile zilei

Ioana Oprea, studenta la Facultatea de stiinta si Tehnologia Alimentelor din cadrul USAMV Cluj, a creat in laborator bomboane care inhiba celulele canceroase. Tanara spune ca drajeurile nu contin zahar, au efect anticancerigen, antioxidant si hepatoprotector.

Studenta a declarat pentru cluj.ro ca drajeurile Candy Shield, care contin pulbere din turmeric si afine, sunt preventive si nu curative si pot fi consumate si de persoanele diabetice.

Citeste si   Cercetatorii au spulberat MITUL FUMATULUI PASIV! Cancerul pulmonar trebuie cautat in alta parte!

„Bomboanele inhiba dezvoltarea celulelor tumorale. Eu le-as recomanda ca fiind preventive si nu curative. Efectul anticangerigen a fost demonstrat prin studii in vitro. Datorita concentratiei de extract de turmeric celulele canceroase pot fi distruse. Cred ca bomboanele trebuie introduse in alimentatia copiilor pentru a preveni dezvoltarea tumorilor, dar si a bolilor cardiovasculare.

Din cauza ca alimentatia din zilele noastre contine mult zahar, am incercat sa aduc ceva sanatos si in acelasi timp placut la gust.

Citeste si   Magda Vasiliu dezvaluie adevarul crud despre cum mor cu zile copiii cu cancer in Romania! "Nu a primit un gram de chimioterapie…Pana si sange am cumparat! Ea a fost Andrada!"

Totodata aspectul vizual conteaza, iar de aceea am ales sa utilizez plante cu beneficii mari asupra organismului uman”, a declarat Ioana pentru cluju.ro.

Tanara studenta marturiseste ca a fost ajutata in demersul ei si de profesorii de la facultate.

in perioada urmatoare, bomboanele create de studenta din Cluj vor fi supuse unor studii de stabilitate, dupa care va urma inregistrarea oficiala a produsului.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close