Oamenii de stiinta au dezvaluit ca in creierul uman functioneaza un scanner wireless al emotiilor! „Oamenii pot comunica printr-o unda”! – Cap Limpede

Oamenii de stiinta au dezvaluit ca in creierul uman functioneaza un scanner wireless al emotiilor! „Oamenii pot comunica printr-o unda”!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

 

Potrivit oamenilor de stiinta britanici de la Universitatea Sheffield, creierul uman are un scaner wireless pentru emotiile umane, al carui principiu de functionare seamna cu cel al Wi-Fi.

in opinia expertilor, procesul de unde din creier studiaza comportamentul si activitatea sociala a mediului si oamenilor, formand ideile acestora.

Cand activitatea undelor din creierul uman coincide, oamenii nu numai ca pot comunica „printr-o unda”, dar si in grupuri organizate, deci au tendinta de a participa la aceleasi reuniuni muzicale sau religioase.

Loading...

Pentru oamenii de stiinta, a fost cea mai interesanta activitate a creierului in grup. Tocmai datorita acestui fenomen au aparut grupuri de interese, cluburi si multe alte structuri sociale care leaga oamenii cu activitati similare ale creierului.

Sursa: RADOR


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close