Oana Pellea ii da o lectie usturatoare Olgutei Vasilescu! Daca ai o engleza de balta si o franceza de Coana Chirita esti libera sa te faci de ras!

In: Stirile zilei

Internautii au sesizat slaba pregatire a ministrului in vorbirea celor doua limbi (franceza si engleza), iar inregistrarile cu discursul Olgutei Vasilescu au devenit virale.

Oana Pellea nu a ramas indiferenta la discursurile ministrului si a publicat un mesaj pe pagina personala de Facebook. 

Olguta Vasilescu a tinut sa-si etaleze cunostintele de limba engleza la New York! „Stai jos, 4! Vii la toamna!”, au rabufnit internautii! Video

Citeste si   Tupeu fara limite! Consilierul judetean PSD Sabrina Maria Nedelcu catre protestatari: "Care este munca voastra si cu ce cotizati voi la stat? Putorilor!"

„Daca ai o engleza de balta si o franceza de Coana Chirita poti sa vorbesti in public cat doresti…daca doresti sa arati cat tupeu ai…mai ales ca recunosti ca nu ai studiat engleza nicio ora…esti libera sa te faci de ras. Dar daca reprezinti o Tara si vorbesti la un Forum International in numele tarii respective…NU poti avea tupeul sa vorbesti intr o limba pe care NU o cunosti ! (mai ales ca exista traducator) Oamenii (in general) daca vor sa vorbeasca intr o limba straina depun efort pentru a o invata!

Citeste si   Ponta a schimbat doi vicepresedinti ai Institutului National de Statistica

PS Sa nu se spuna ca este un atac pentru ca este doar o simpla constatare ce o fac din bun simt! Daca nu ma credeti… vizionati materialele”.

Olguta Vasilescu revine cu un nou text in limba franceza! Vezi cum se exprima ministrul poliglot de la ministerul Muncii!

Despre prestatia in limba franceza a ministrului Muncii, Oana Pellea a scris: ”Hop si asa i-auzi una..I-auzi doua…

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close