Obiectul misterios complet intunecat care se apropie de Pamant da fiori oamenilor de stiinta!

In: World

Un obiect misterios, extrem de intunecat se indreapta spre Terra. Oamenii de stiinta ne informeaza ca abia luna viitoare, obiectul in cauza, va deveni mai vizibil si atunci va putea fi studiat.

Specialistii care au descoperit obiectul misterios sustin ca acesta este unul neobisnuit si ca niciodata pana in prezent nu a mai fost detectat sau studiat un asemenea corp ceresc.

Citeste si   Cele 10 reguli ale lui GANDHI prin care Pamantul poate deveni un loc mai bun

Corpul este foarte intunecat si din aceasta cauza, momentan, este imposibil ca sa fie studiat. Cu toate acestea, nu avem niciun motiv de panica, pentru ca obiectul va trece la o distanta considerabila de planeta noastra si nu exista niciun risc de impact.

Interesant este faptul ca un asemenea obiect bizar nu a mai fost niciodata detectat si acesta este motivul principal pentru care constituie o noutate in randul specialistilor.

Citeste si   Un nor urias de plasma se indreapta amenintator spre Terra!

A fost numit 2016 WF9 si a fost detectat cu ajutorul programului NEOWISE, in data de 27 noiembrie, 2016.

Cu toate acestea, specialistii programului sustin ca este vorba despre un asteroid, cu un comportament ciudat. Problema este ca este extrem de intunecat, ca si cum lumina nu este lasata sa-l lumineze deloc.

Citeste si   Un ASTEROID a trecut pe langa Terra! NASA a transmis LIVE VIDEO!

Sursa: Efemeride

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close