Obraznicie marca PSD! Gestul Gabrielei Firea a aprins Facebook-ul!

In: Stirile zilei

Fotograful Octav Dragan, care a realizat duminica seara o fotografie de sus cu tricolorul urias format de cei peste 50.000 de oameni din Piata Victoriei, acuza faptul ca fotografia sa a fost furata si i-a fost denaturat mesajul, dupa ce peste culorile tricolorului au fost trecute procentele obtinute de partide la alegerile parlamentare din luna decembrie – PSD – 45,47% (pe culoarea rosie), PNL 20,04% (pe culoarea galbena) si USR – 8,87% (pe culoarea albastra).

Citeste si   CTP anunta inceputul sfarsitului pentru Liviu Dragnea! "Sangereaza, asta va excita haita pesedista! E infrant, e terminat"!

„ANUNT!!!! O adunatura de oameni din PSD si-au permis sa-mi fure fotografia cu tricolurul luminat si sa-i denatureze mesajul. Ce pot sa fac? Firea si-a sters postarea ceva mai devreme. Sunt prea multi!!!! HOTILOR!!!!!!!!!”, a scris fotograful Octav Dragan pe pagina sa de Facebook.


Fotografia a fost distribuita pe Facebook de Gabriela Firea, care a dat share unei postari a Florianei Jucan. „Protestatarii sunt onesti! Recunosc rezultatele alegerilor! PSD – 45,47%, PNL 20,04% si USR – 8,87%”, a scris Floriana Jucan pe reteaua de socializare, postarea fiind insotita de fotografie, scrie Hotnews.

Citeste si   Prof. Univ Dr. Pavel Chirila, scrisoare deschisa catre guvernanti: Am vaccinat mii de copii si am vazut multe reactii adverse, unele foarte grave! Va rog sa le vedeti si sa dati singuri un raspuns constiintei voastre daca dupa ce le cititi v-ati imobiliza copilul si l-ati obliga sa se lase injectat!

Ulterior, postarea a disparut de pe contul Gabrielei Firea.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close