Oficial din Ucraina: Multi civili mor in timp ce filmeaza luptele cu telefonul, probabil pentru a posta pe retele sociale

In: Stirile zilei, World

Multi civili mor in orasele din sud-estul Ucrainei pentru ca sunt imprudenti si incearca sa filmeze luptele de strada cu telefonul mobil, anunta un oficial din orasul Donetsk, care a recomandat locuitorilor ca in cazul in care in zona au loc lupte, sa nu incerce sa le filmeze, ci sa se refugieze in subsolurile cladirilor sau in alte incaperi fara ferestre, potrivit NEWS.ru.

Citeste si   Ce ti se poate intampla daca dormi cu TELEFONUL MOBIL in dormitor!

Militarii ucraineni au continuat operatiunea antitero din regiunile de sud-est, in principal la Donetsk. Armata ucraineana a preluat controlul aeroportului si a doborat o drona utilizata de catre insurgenti rusi.

Intre timp, in orasul Dontesk s-a instaurat dezordinea. Separatistii au capturat si sechestrat misiunea de observare a OSCE si mai multi lideri religiosi locali. Rebelii ataca magazine si ridica baricade pe strazile orasului. Primaria Donetsk evita sa ordone evacuarea populatiei civile si ii roaga pe locuitori  sa se comporte cu prudenta, in special, in zone de lupta sa nu filmeze cele intamplate pe telefon, ci sa se ascunda in subsolurile cladirilor.

Citeste si   STUDIU: Cat de des ne verificam telefonul mobil in fiecare zi!

Ciocniri armate sunt inregistrate in prezent la Donetsk, Slavyansk si Lugansk.

 

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close