Oficialii americani au cerut comitetului olimpic sa arda uniformele delegatiei Statelor Unite pentru Jocurile Olimpice Londra 2012! Vezi MOTIVUL – Cap Limpede

Oficialii americani au cerut comitetului olimpic sa arda uniformele delegatiei Statelor Unite pentru Jocurile Olimpice Londra 2012! Vezi MOTIVUL

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Oficialii americani, au cerut comitetului olimpic american ca toate uniformele oficiale ale delegatiei Statelor Unite pentru Jocurile Olimpice Londra 2012 sa fie facute balot si sa le arda, deoarece au fost fabricate in China.

„Sunt foarte contrariat. Comitetului olimpic ar trebui sa ii fie rusine”, a declarat oficialul intr-o conferinta de presa care s-a desfasurat la Capitoliu, adaugand: „cred ca ar trebui sa ia toate aceste uniforme, sa le faca balot si sa le arda”.

Reid a apreciat ca atletii americani care vor participa la Jocurile Olimpice de la Londra in acest an ar face mai bine sa nu poarte decat un maieu simplu cu literele „USA” pictate pe mana.

La randul sau, liderul democratilor din Camera Reprezentantilor, Nancy Pelosi, a dat asigurari ca atletii americani „reprezinta ce e mai bun (…) si trebuie sa poarte uniforme fabricate in Statele Unite„.

Loading...

„Cerem comitetului si consiliului administrativ sa ia masuri imediate pentru a se asigura ca aceasta problema nu se va repeta, votand ca orice contract viitor privind uniformele olimpice sa revina Statelor Unite„, insista cei doi democrati intr-o scrisoare comuna. „Nu exista nici un motiv pentru care uniformele sa nu fie fabricate in Statele Unite„, adauga acestia.

 


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close