OMENIREA fata-n fata cu SFARSITUL! Masinaria care poate aduce APOCALIPSA va fi pornita!

In: Stiinta

Acceleratorul de particule de la Geneva Large Hadron Collider (LHC) va fi repornit in luna martie, acest lucru fiind asociat cu masinaria care ar putea aduce apocalipsa.

LHC va fi repornit in cursul anului viitor, in cadrul unui program de trei ani ce iși propune sa explice anumite fenomene teoretice cum ar fi cel al super-simetriei particulelor, program ce are drept obiectiv explicarea naturii materiei intunecate.


Citeste si   NASA a facut anuntul! Explozia va fi de 200 de ori mai puternica decat la Hiroshima! Vezi cand s-ar putea spulbera totul!

Materia intunecata nu emite și nici nu absoarbe lumina sau radiatiile electromagnetice sau de alta natura, de unde și numele sau, și deci nu poate fi observata direct, prin telescoape. Se estimeaza ca materia intunecata constituie 83% din materia din Univers și 23% din masa-energia sa. Existenta ei inca nu a putut fi dovedita pe cale experimentala.

LHC este ingropat intr-un tunel circular de 27 de kilometri, care se intinde sub granita franco-elvetiana, la poalele muntilor Jura. Intreaga instalatie este deja aproape racita la 1,9 grade deasupra lui zero absolut (minus 273,15 grade Celsius/ zero grade Kelvin, cea mai mica temperatura posibila, n.r.), ca pregatire pentru urmatorii trei ani de functionare.

Citeste si   Un calendar maya descoperit in Gautemala amana sfarsitul lumii! Vezi cat mai are de trait OMENIREA! VIDEO

Prima serie de experimente desfasurate de LHC, care a avut loc la o putere mai redusa decat cele ce vor debuta in martie, a dus, in 2012, la confirmarea existentei particulei bosonul lui Higgs, care explica modul in care materia fundamentala a dobandit masa pentru a forma stelele si planetele.

Criticii LHC spun ca oamenii de stiinta vor crea o gaura neagra care va duce la sfarsitul omenirii.

Citeste si   Semnele Apocalipsei au aparut pe o pereche de gemeni! Vezi cand vine sfarsitul lumii!

Sursa: capital.ro

Citeste caplimpede

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close