Opt solutii naturale pentru a preveni infundarea arterelor!

In: Sanatate
.

In mod statistic, ateroscleroza (infundarea progresiva a arterelor) este cel mai mare ucigas de pe planeta. Un progres complex, care implica sistemul imunitar, infectii, incompatibilitati alimentare si multi alti factori cunoscuti si necunoscuti, este – in ciuda opiniei medicale conventionale – o afectiune ce poate fi complet prevenita si, in unele cazuri, reversibila.

In cotinuare iti vom prezenta informatii publicate de cercetatori care confirma faptul ca aceasta afectiune poate fi prevenita si chiar tratata in mod natural:


1. Vitaminele B

Da, ceva atat de simplu ca adaugarea unei surse de vitamine din complexul B poate preveni afectiunile cardiovasculare sa-ti ia viata prematur. Un studiu publicat in anul 2005, in publicatia Ateroscleroza a constatat ca o simpla interventie in care s-au utilizat 2.5 mg de acid folic, 25 mg de vitamina B6 si 0.5 mg vitamina B12 timp de 1 an, a dus la reducerea semnificativa a grosimii arteriale. Chiar si niacinul sau acidul folic in monoterapie s-a dovedit a avea acest efect la pacienti. Nota: alege intotdeauna surse naturale ale vitaminelor din grupul B, inclusiv suplimente probiotice sau un extract alimentar intreg, in comparatie cu vitaminele sintetice sau semisintetice care, din pacate, predomina astazi piata.)

2. Usturoiul

Dupa cum am aratat anterior si in alte articole, usturoiul va poate salva viata. S-a constatat ca regreseaza acumularea de placi la nivelul arterelor si asta printre multe alte beneficii  care va pot salva viata.

3. Rodia

Acest fruct super-vindecator s-a decoperit a avea efectul de a regresa acumularea de placi la nivelul arterelor. De asemenea, ofera zeci de beneficii validate pentru sanatate, inclusiv inlocuirea functiei ovarelor mamiferelor!

4. Varza murata

Kimchi, o reteta coreeana, care include varza fermentata, ardei iute si diverse alte ingrediente, inclusiv peste fermentat, pare sa stopeze procesul aterosclerotic la animale. In plus, tulpinile de bacterii bune din kimchi sunt capabile sa degradeze substatele chimice toxice care pot provoca vatamari corporale suplimentare.

.













REVINO IN TOP

Share Page

Close